miercuri, 31 martie 2010

Analiza personala...


Am sa incep, prin a spune, sunt un elev in clasa a 12-a, am implinite de aproape o luna varsta de 19 si am descoperit de curand, ca am inceput sa desfasor defecte de adolescenta pe care pana acuma le infranasem... Am o poveste trista despre mine, n-am crezut niciodata ca daca ma iau dupa idea unei fete, pot ajunge sa fac un joc atat de urat, in care sa-mi includ persoanele de care-mi pasa cel mai mult, persoanele, pe care mi-am dorit si imi doresc, sa le am prieteni pentru mult timp... povestea incepe cam asa:
Totul a inceput in mintea mea, cu cateva saptamani inainte sa implinesc, 19 ani, in timpul unei conversatii cu o prietena am ajuns, nu stiu cum, la idea ca "daca reusesc sa te supar, oare vom mai fi prieteni...", astfel mintea mea, as putea spune nerusinata, a nascocit idea, unui joc murdar, un joc ce se baza pe cacalma, dar care viza o explozie mare de orgoliu... Victima, din pacate a fost chiar aceasta prietena.
Startul jocului a fost prin modul in care, eu mi-am folosit doi din prieteni, ca pioni de joc in invitatia la pizza de ziua mea, am dedus, ca victima, se va intelege bine cu varul meu, si va avea multa incredere in el... asa a si fost. Insa al doilea pion, a fost un prieten si coleg foarte bun, lucru de care acum imi cam pare rau.
din acea, zi eu am fost observator la toate reactil victimei, si am continuat sa demonstrez ca sunt de incredere. Intre timp m-am indragostit de o fata, dar am spus victimei, ca m-am indragostit de ea.... raspunsul la acest lucru, a fost asa cum trebuia, victima s-a distantat de mine, dar s-a apropiat si s-a imprietenit mai bine cu colegul meu, asa cum ma si asteptam sa se intample.

Se pare, ca am avut dreptate despre mine...fac cele mai mari greseli posibile, si din pacate le si sesizez, am talente si din cauza lipsei de incredere a celor din jurul meu, ajung sa ii departez cu ele, de mine. In momentul de fata, ma intreb, de ce am facut ce am facut, si cu ce scop, caci n-am cautat nici un castig... poate am vrut sa tai din orgoliu, poate... Am 19 ani, si nu gasesc incredere acolo unde eu ofer incredere... Sunt singur, pentru ca eu sunt cauza acestei singuratati, sunt ceea ce sunt pentru ca vad ce fac, si sunt incapabil sa corectez in totalitate un defect...
In momentul de fata imi doresc sa-mi atac propria mandrie, pentru ca ceea ce am facut e cel mai josnic lucru pe care il poate face un baiat fata de o fata, si fata de prietenii lui. Oare ma vor ierta vreodata, oare ma pot ierta eu pe mine...?

Pentru persoanele care nu au inteles acest mesaj, este vorba despre 3 persoane + eu, pe care le-am inclus intr-un joc pentru a le studia comportamentul fiecaruia in diferite situatii in care le-am pus si pe ele si pe mine, pentru a reusii acest proiect:).

12 comentarii:

Anonim spunea...

oo da, cat de interesant, ca sa inteleg:
1. tipa de care iti place tie e Lore
2. prietenul,colegul ala al tau de clasa e Sergiu
nu crezi ca cei 19 ani ai existentei tale pe care pretinzi ca ii ai sunt cam inutili si foarte superficiali?
eu zic ca da si stii de ce? pentru ca esti inapt sa accepti faptul ca nu esti placut, asa cum nu ai fost placut niciodata si ca nu observi ca nu conteaza cat de tru esti ci ce fel de om esti asa ca, lasa gelozia acolo la mamica ta acasa si nu mai scrie astfel de chestii pe internet ca-s cam absurde macar nu te mai lauda ca ai 19 ani schimba-i in 11 bine,12 ani ;) ti-ai face un bine si tie, nu te-ai mai face asa de ras..

Anonim spunea...

Baiatule veziti de treaba ta si vezi ce faci...ca de i se intampla la LORE ceva din cauza ta o sa regreti ca teai naskut.....nu te amenint..numa iti spun... din cate stiu eu lore nu o gresit k nimik..numa atata ca nu te place....trebuie sa intelegi asta si sa mergi mai departe...o sati gasesti alta fata k sigurantza kare sa te placa...si asa o sati fie bine....nu inteleg dc dramatizezi asa daka o fata nu te place....si in loc sa te iei de fata ar trebui sa te analizezi pe tine sa vezi dc nu te place fata...totusi ai 19 ani..trebuie sa te maturizezi....si nui un capat de tara ca nu te place o fata... desi LORe i o fata super....trebuie sa accepti asta si sati vezi de viatza ta si sa fitzi amiki....dak se mai poate dupa ce ai scris...nu trebuie sa porti ura mai ales ca nu tio gresit k nimik.....fiecare are dreptul sa placa pe cine vrea...nu putem noi fortza pe nimeni....si nu castigi nimik dak o superi....ba mai mult pierzi....pierzi/dak nu ai pierdut deja.....o amika ......fi un Gentalmann si cereti skuze...da si u dovada de putina maturitate ca ai totusi 19 ani....sper ca sa ai parte numai de lucruri bune si sunt sigur ca o sa ai dak o sa te maturizezi putin...si incearca sa vezi unde gresesti pt k din analiza ta am vazut multe lucruri care nui plac unei fete....cius

Anonim spunea...

Prin simpla ta identitate ne faci sa nu te mai suportam pe zi ce trece fiecare gest, il faci cu mana ta.Ajungi sa enervezi oamenii prin simplu fapt ca respiri asa ca fa o pauza trage aier in piept si bate recordu de 60 de minute sa ne faci fericitzi pe toti! Cu toata stima, fara respect si cu aparare fata de Sergiu, mai bine taci si ti prostia pentru tine nu o faci publica sa faci de rahat si alti oameni pentru ca nu ai motive asa ca ai dreptu sa scri in continuare dar scrie despre tine si tu insuti...

Anonim spunea...

Sa stii ca nu e frumos ceea ce ai facut , eu unu daca as fi fost in locul lui Sergiu poate ca ti-as fi dat si o palma. In primu rand nu iti folosesti prietenii drept cobai si in al 2-lea rand nu e treaba ta sa te bagi in viata altor persoane.
Nu inteleg ce ti-au facut aceste doua persoane mai ales ca Sergiu de fiecare data cand aveai nevoie de el incerca cumva sa te ajute. Esti chiar penibil ca incerci cumva sa te minti pe tine ca asa e cum ai scris tu dar defapt stii foarte bine ca adevarul e altu. Asta sper sa fie o invatatura de minte pentru tine.

Anonim spunea...

Draga Till veziti de p*la ta si lasa vietile altora in pace mai ales a fetelor ... dac prin absurd ar fi sa te placa cineva ti-ar arata asta fara ca tu sa faci cv. Ca incheiere esti praf asa de praf ca nici nu poti sa recunosti cand gresesti.Dac nu te place fata dai pace LASULE!!!

Anonim spunea...

Ba coptil oameni ca tine am mai vazut eu , obsedati sexuali , perversi, pedofili, da tu le intreci pe toate pe langa faptu ca incerci sa te minti mai esti si cretin. Lasa domnule viata altora impace si incearca primadata sa te educi daca parintii tai nu te-au educat. Ce incerci tu sa dovedesti prin asta? Si cine o sa te mai credea de acuma incolo? Poti sa fi mandru macar ca prin chestia asta care ai scriso aici ai 100 de views care se pare ca nici unul nu este deacord cu ceea ce ai facut tu, prin urmare eu ti-as recomanda sa stai pe curu tau ca nu te vad bine in viitor daca tot asa ai sa continui.

Anonim spunea...

Exact, total adevarat, chiar foarte adevarat, obsedat sexual nesatisfacut vreodata frustrat de propria existenta ce esti.Jalnic, nimic mai putin ca, mai mult da...

Anonim spunea...

"Baiatule veziti de treaba ta si vezi ce faci...ca de i se intampla la LORE ceva din cauza ta o sa regreti ca teai naskut.....nu te amenint..numa iti spun... din cate stiu eu lore nu o gresit k nimik..numa atata ca nu te place....trebuie sa intelegi asta si sa mergi mai departe...o sati gasesti alta fata k sigurantza kare sa te placa...si asa o sati fie bine....nu inteleg dc dramatizezi asa daka o fata nu te place....si in loc sa te iei de fata ar trebui sa te analizezi pe tine sa vezi dc nu te place fata...totusi ai 19 ani..trebuie sa te maturizezi....si nui un capat de tara ca nu te place o fata... desi LORe i o fata super....trebuie sa accepti asta si sati vezi de viatza ta si sa fitzi amiki....dak se mai poate dupa ce ai scris...nu trebuie sa porti ura mai ales ca nu tio gresit k nimik.....fiecare are dreptul sa placa pe cine vrea...nu putem noi fortza pe nimeni....si nu castigi nimik dak o superi....ba mai mult pierzi....pierzi/dak nu ai pierdut deja.....o amika ......fi un Gentalmann si cereti skuze...da si u dovada de putina maturitate ca ai totusi 19 ani....sper ca sa ai parte numai de lucruri bune si sunt sigur ca o sa ai dak o sa te maturizezi putin...si incearca sa vezi unde gresesti pt k din analiza ta am vazut multe lucruri care nui plac unei fete....cius"

logica, gramatica si bunul simt tocmai au incasat niste lovituri tare dure...

in fine, Till ai fost un idiot. in locul tau nu as mai avea nici o pretentie de prietenie din partea lui sergiu sau a oricarei fete implicate in povestea asta. fi multumit ca te-o lasat in mizeria ta si ca nu te-o si batut.

Gunoi de om.

Anonim spunea...

logica, gramatica si bunul simt tocmai au incasat niste lovituri tare dure...


Nu cred ca era nevoie de o logica anume...sau de o gramatica corecta....doar nu esti al ora de romana...si de bunul simt nam ce sa zik...khiar am vb ff frumos...k meritau zise mai multe....dar nu ma caracterizeaza asa ceva...


till esti un om fara caracter .....sa nu ziki la nimeni ca esti barbat ca nu te crede...nu mai am kuvinte....esti varza....

Ne tot miram dc merge Romania asa prost, astai mentalitate noastra a romanilor...o mentalitate de gunoi si pana nu scapam de ea tot printre ultimele tari o sa fim....
till in locul tau niki nu as mai da ochii cu persoanele respective...:)

Anonim spunea...

Ba copilas, las-o pe Lore in pace ca nu stii cu cine ai de a face... De nu faci asa iti spun Tu vei regreta... Ti-ar place si tie sa isi faca cineva un blog, in care sa isi bata joc de tine...?
Dorin...

Anonim spunea...

Mah Catalin... esti de neinteles... adika mnah hai sa zicem ca poate mie ai avut un motiv intemeiat sa imi faci rau sau mnah ... ce sa zic ... sa ''incerci'' sa imi faci rau ca nai reusit nu de alta, numa tie sa iti faci rau... sau mnah ca mnu is tocmai perfecta... si nu te suport tot timpu, da cu saracu Sergiu ce ai avut? ... Adik poate nu is io tocmai perfecta si nu te inteleg findca esti de neinteles da Sergiu o fost tot timpu langa tine un prieten calumea si ... ce tio facut sa-i faci asta? I unul dintre oamenii ce ii consider ft de treaba si speciali... si termina cu fazele cu victima ca ... zici ca suntem cobaii tai de laborator...si de cand te crezi Dumnezeu, sa te joci cu vietile altora?... Oricum ca sa stie toata lumea... unde ai scris ca " asa a si fost" sau " asa cum ma asteptam" defapt nui asa :P nu am avut incredere in varul tau deloc... iam zis doar niste chestii ca sa stie cu cine sta la vorba ... si faza cu jocu si planuitu... ai inventato pe moment ca o scuza ca mnah... nu tio iesit faza cu iubirea ca 100% nu imi place si nici nu mio placut vreodata de tine... si daca chiar crezi ca am crezut scrisoarea aia naiva de copil de clasa a 2a ... te inseli, eu nu cred chestii scrise numa dealea rostite in fata... si daca tot zici ca nu iti pasa de ce mai tot sunat ca disperatu sambata ca sa vezi cica daca is Bine ca esti ingrijorat... PHATETIC... si miercuri de ce nu neai dat naibii pace sa ma duc numa io cu Sergiu akasa? O trebuit tu sa vii cu noi tot drumu ca cica tu aveai de mers in Polus... si cand team condus pana aproape... si neam intors tot cu noi ai vn 2 ture de manastur... roata. Mai bine lasa povestile astea de adormit copii... ca mnah ... cum vad ca zice toata lumea... nu te crede o iota, si app ... incearca sa nu mai zici ca o fost vina mea si ca nu mai ranit real numa miai ranit orgoliu (care defapt nul aveam da mnah :-j ) ... Ce vroiai mai real? Sa ma astept la un cutit in spate?:)) Loll... ORicum ... mai bine urmeaza tu ce tiam scris in ultimu mesaj... Cumpara-ti un pistol si trage-ti un glont... ca sa nu mai ai atata de suferit... ca mnah... de acuma o sa fii chiar phatetic... *Ps. Stai la 20 de metri si nu indrazni sa ma mai strigi pe nume :) Merci :) By-die :)
Cu mare placere,
Victima Lore :)

Anonim spunea...

SUGI PULA!!!!!